Szeretettel köszöntelek a Pajzsmirigy Betegek Csoprtja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pajzsmirigy Betegek Csoprtja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pajzsmirigy Betegek Csoprtja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pajzsmirigy Betegek Csoprtja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pajzsmirigy Betegek Csoprtja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pajzsmirigy Betegek Csoprtja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pajzsmirigy Betegek Csoprtja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pajzsmirigy Betegek Csoprtja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Lekvárok, a szilva és minden lekvár időigényes...szilvát 6-7 óráig is főzöm üstbe, cukor nélkül.A többi fajtát kicsikbe veszem és 20.40 percig főzöm. A szilvát egészbe teszem oda a többi gyümölcsöt tisztítottan cukorral állni hagyom és azután főzöm. Cukor nélkül nem hagyom állni, főzöm. nagy lángon mindig keverve főzzük a lekvárt. Dunsztolom száraz dunsztba.A nyitó oldalon most megtalálod a cukor nélküli lekvárok eltevését. Másold ki és egész évben hasznát veszed.
Sokan így készítik:
Hagyományos cseresznyelekvár
2,5 kg cseresznyét moss meg alaposan, majd magozd ki. Tedd nagyobb edénybe és lassú tűzön kezdd el főzni. A gyümölcs gyorsan levet ereszt, időnként fakanállal megkeverve addig főzd, amíg a lé elforr. Ez bizony két óra is lehet. 50 dkg kristálycukrot önts a gyümölcshöz, és folyamatosan kevergetve főzd addig, amíg elkezd besűrűsödni. Ekkor keverj a lekvárhoz 1 mokkáskanálnyi nátrium-glutamátot, amellyel tartósítod azt. Oldódásig kevergesd.
Töltsd alaposan kimosott – vagy még jobb, ha forró vízben kifőzött – befőttesüvegekbe a forró cseresznyelekvárt. Az üvegekre zárd rá a tetőt, majd 5-10 percre fordítsd fejjel lefelé. Ha ezzel is megvagy, az üvegeket máris beállíthatod a kamrába, amikor teljesen kihűltek, máris fogyaszthatod házi készítésű, hagyományos módon főzött cseresznyelekvárodat.
A lényeg a 100%-os gyümölcs legyen!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!