Szeretettel köszöntelek a Pajzsmirigy Betegek Csoprtja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pajzsmirigy Betegek Csoprtja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pajzsmirigy Betegek Csoprtja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pajzsmirigy Betegek Csoprtja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pajzsmirigy Betegek Csoprtja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pajzsmirigy Betegek Csoprtja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pajzsmirigy Betegek Csoprtja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pajzsmirigy Betegek Csoprtja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Beindítja a zsírégetést, méregtelenít és lúgosít a sárgarépalé
A sárgarépaléből a szervezet jobban fel tudja venni a B-karotint, mint magából a zöldségből. Napi
1-1,5 dl répalé fogyasztása fedezi a B-karotin szükségletet, melyből a
májban és a bélfalban karotináz enzim hatására A-vitamin képződik.
Megéri répalevet innod!
A répalé fogyasztása különösen nyáron ajánlott. Napozás során veszélyes
szabad gyökök szabadulnak fel, melyek felgyorsítják a bőr öregedését.
Az A-vitamin nélkülözhetetlen a hámsejtek számára, véd az UV-sugaraktól,
aktiválja a pigmenteket, gyorsítja, tartóssá és egységessé teszi a
barnulást. Ezenkívül daganatos betegségek megelőzésére, illetve
gyógyszeres terápia kiegészítésére, immunerősítőként, fehérvérsejt
növelésére ajánlott.
Érdemes más gyümölccsel és zöldséggel is
kombinálnod a sárgarépalevet, mivel így sokkal több vitaminhoz és
ásványi anyaghoz juthatsz és még az íze is sokkal finomabb.
A SÁRGARÉPA TOVÁBBI POZITÍV HATÁSAI
Az édeskés, rostban rendkívül gazdag sárgarépa tisztítja a
bélrendszert, erősíti a lépet és a hasnyálmirigyet, javítja a máj
működését, serkenti a hulladék anyagok kiürülését, vízhajtó hatással
rendelkezik, továbbá oldja a lerakódásokat a szervezetben, például a
különféle köveket.
Gazdag szilíciumtartalma következtében erősíti a
kötőszöveteket, és fokozza a kalcium-anyagcserét, ezáltal a zsírégetés
hatékonyságát is növeli. Mindemellett felhígítja az epét, ezért hasznos a
székrekedés kezelésében is.
Megszünteti az emésztési zavarokat,
közöttük a gyomorsavtúltengést és a gyomorégést, valamint kihajtja a
belekből a rossz felszívódásért felelős, rothadást okozó baktériumokat. A
lúgos hatású sárgarépa továbbá megszünteti a savas vér következtében
létrejött állapotokat, emellett, mivel az antioxidáns béta-karotin –
A-provitamin – leggazdagabb forrása, védelmet nyújthat a rák ellen is.
MIVEL KOMBINÁLHATOD LEGJOBBAN A SÁRGARÉPÁT?
ALMÁVAL
SALÁTÁVAL
CÉKLÁVAL
GYÖMBÉRREL
ZELLERSZÁRRAL
NARANCCSAL
KIVIVEL
KÖRTÉVEL
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!