Pajzsmirigy betegek: Influenza megelőzhető?! (fórum)

Influenza megelőzhető?!

Ezt a témát Jeneiné Terike indította 14 éve

Gyógyítható a nátha 1 nap alatt?
2009.10.30. 16:18 | Ébredj Fel | 1 komment | Megosztás és tárolás |

Cink rábótablettával a nátha ellenNos, felhívtuk a figyelmet a H1N1 oltás veszélyeire... Ugyanakkor nem lehet tagadni, hogy az influenza létezik, legyen az normál szezonális influenza vagy sertés-, ill. újinfluenza, vagy akár az ILI kategóriába sorolt betegségek (Influensa Like Illnesses – influenzaszerű megbetegedések – a CDC és a WHO azzal, hogy nem teszteli tovább a H1N1-es eseteket – vagyis hogy nincs laborvizsgálat, hogy megállapítsák, pontosan milyen vírus vagy egyéb kórokozó okozza a tüneteket – ezeket is a sertésinfluenzás megbetegedések közé sorolja, így növeli a megbetegedettek számát), vagy akár egy sima megfázás. Ezek ellen védekezni kell! Legjobb, ha meg sem kapod, mert jól működik az immunrendszered – vagyis szedsz valamiféle tisztességes multivitamint, sportolsz valamit vagy legalább napi fél órát sétálsz, leszoksz vagy csökkented a dohányzást stb. De mit lehet tenni, ha már a betegség jelentkezik?

A Natur Hírek cikkében a cink rágótabletta hatásairól olvashatsz, mely jelentősen lerövidítheti a náthás periódus hosszát. Ha regisztrálsz az oldalon, ingyenesen megkapsz 5 e-book-ot, mely az egészséges táplálkozás, ill. az egészséges élet témáját járják körül. Ezekben valóban sok hasznos információ van, csak ajánlani tudom mindenkinek.

További hasznos információkat olvashatsz a Vitaminsziget cikkében. Itt több hasznos megelőző/gyógyító metódusról olvashatsz, mint pl. inhalálás, párologatás, stb.

Légy tudatos és készülj a bajra! Így könnyebben elkerülheted, ill. kigyógyulhatsz belőle...

Hozzászólások eddig: 6

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Takács Melinda üzente 13 éve

Az oltás szerintem csak azoknak megfelelő megoldás, akinek elég erős az immunrendszere. Az oltás legyengített vírust tartalmaz, amely ellen az immunrendszer antitesteket termel, és így legyőzi a már legyengített vírust, a szervezetünkben pedig az antitestek továbbra is védekeznek a vírus ellen. A nagyim sem adatta be magának, mivel ő idős, gyengébb az immunrendszere, nem biztos, hogy a legyengített vírus nem dönti le szegény a lábáról. Én sem adattam be magamnak, pedig fiatal vagyok és egészséges. Sok gyümölcsöt eszem, főleg narancsot, egészségesen táplálkozom, mézes teát iszok télen..stb. és nem voltam beteg. Az egészséges táplálkozás megfelelően erőssé teszti a szervezetet és nincs szükség másfajta védekezésre. Én az oltás helyett inkább ezt ajánlanám!

Kedves Zsóka4
Mindenki saját maga dönti el mit is kell a szervezetének. Én is pajzsmirigy nélkül élek, és életem végéig gyógyszert kell szedni.Az egyszerű Influenza injekciót én novemberben mindig megkapom már tíz éve. Így nem estem még bele ennyi idő alatt semmilyen Influenza járványba! A H1.....hát én nem!!! oltatom be magam. De...mindenki maga döntsön.e-mailedre írtam ha gondolod ott mindent megbeszélhetünk. Kellemes Karáconyi Ünnepeket Kívánok. Terike.

Szendrői Lajosné Zsóka üzente 14 éve

Nekem nincs müködő pajzsmirígyem 1991 óta , szedem a hormont minden nap. Nem tudom beoltassam -e magam?

Eipl Jánosné üzente 14 éve

Én a Vitacell cseppekre esküszöm, napi 10 cseppet kell rácseppenteni egy kis kenyérhéjra, és elmajszolni.Mivel a szájnyálkahártyán szívódik fel, nem okoz gyomorpanaszokat.Más gyógyszerrel együttszedhető, eszméletlen vitalitást ad, immunerősítő, és nem, utolsó sorban rákmegelőző.Az egész családom szedi, én már évek óta, ilyenkor télen két -három havit szoktam "elmajszolni", és annak ellenére,hogy veszélyeztetett vagyok, negyon jó egészségnek örvendek.Ha érdekel a dolog, a keresőbe írdd be, hogy vitacell, és olvashatsz róla.De feliratkozhatsz hírlevélre is, és akkor állandóan tájékoztatnak.
Szia, üdvözöllek Panni i.u: a pajzsmirigyem nekem alulműködik jelenleg, de beoltattam magam...:-)

Száraz Ibolya üzente 14 éve

Szia szerintem a legyengült immunrendszerre a legjobb a Béres csepp nagyon jó immun erősitő.

lőrincz zsuzsa üzente 14 éve

és egyre inkább terelnének a védőoltás felé,de félek tőle.
25 éves vagyok,nagyon le van gyengülve az immunrendszerem,pedig próbálok nagyon vigyázni magamra,szedek vitaminokat,de nem tudom mit tegyek.környezetemben már szinte mindenki be van oltva,talán "tőlük betegszem" meg?
szívesen "beszélnék" valakivel aki hasonló cipőben jár és már meghozta a döntést a védőoltással kapcsolatban vagy hasonlóan vacillál.