Pajzsmirigy betegek: Bioptron (fórum)

Bioptron

Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 13 éve

Mindenkit sok szeretettel üdvözlök!
Azért regisztráltam erre a honlapra, mert sokat tudnák segíteni a pajzsmirigy problémával küszködőknek. A megoldás a Bioptron lámpa! Ha valaki többet szeretne erről megtudni, szeretettel meghívom egy egészségügyi előadásra ami Budapesten lesz. Helyszín és időpont személyes levelezés útján a következő email címen: bmiklos@index.hu. A helyszínen ingyenes tanácsadás, állapot felmérés és kezelés is lehetséges.

Hozzászólások eddig: 4

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Csak annyit írnák, hogy az alul működő mirigyeket, mindig a meleg színekkel sárga, narancssárga kezeljük, a túlműködőket pedig mindig a hideg színekkel, lila indigó kék. A kezelés: reggel 5-10 percet kezeljük, többet nem érdemes, viszont egy órán belül jó ha megismételjük a kezelést. Este ugyan így járjunk el.
Akinek nincs lámpája, ha kell itt meglehet rendelni, és ha többen lennének, akkor egy előadást is meglehetne szervezni.

Kedves Miklós!
Köszönjük hogy köztünk vagy. Itt a tagság között megtalálható a pajzsmirigy betegség minden fajtája. Még a daganatos is.
Tudnod kell mi egy igazán működő megyei egyesület vagyunk.A képeket ha megnézed / Kulturális/ akkor látni fogod, mennyire szerteágazó tevékenységet, esményt rendezünk a tagságért. Ezenkívül érdekképviselet, jogi tanácsadás, gyógyulási lehetőségek, rehabilitáció elősegítése, orvosi előadások, klinikai endokrin orvossal, betegek látogatása, pályázatok, összejövetelek és még sorolhatnám.
Elfogadnánk az ingyenes tanácsadást, az előadást, az állapotfelmérést, de Budapest nem itt van! Ezért nem élhetünk a lehetőséggel. Ha megnézed volt már segítőnk Budapestről Mindszenten! Térítésmentesen!
A Veztőség minden tagja TÁRSADALMI MUNKÁBAN Végzi feladatát, legjobb tudása szerint.
Miklós! Amennyiben segíteni szeretnél itt a fórum oldalon is meg teheted.
Írd le milyen szín mire való, meddig lehet használni stb.Köszönöm a hozzászólásodat.
Üdvözlettel Terike a vezető.
Illetve A Pajzsmirigy Betegek Csongrád Megyei Egyesület elnöke.

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Éva!
A Bioptron lámpa nem egy "csodalámpa"! Akik eljönnek hozzánk, ők mondták, hogy használták és használt a pajzsmirigyüknek. Csak egy tanács. Az alulműködő mirigyeket mindig meleg színekkel kell kezelni és fordítva. Az sem mindegy, hogy milyen lámpád van, mert sajnos sokan jönnek be hozzánk azzal a kérdéssel, hogy miért nem használ a lámpa, amit egy buszos kiránduláson vettek, ilyenkor megmutatjuk a különbséget az eredeti és a gagyi között. Azt is eltudom fogadni, hogy van akinek nem használ, mindenesetre azt ajánlom, hogy kérdezzen meg valakit aki ért hozzá. Nálunk minden pénteken, hacsak nem jön közbe valami, Dr Szekeres szokott tanácsokat adni azoknak akiknek szükségük van rá.

Csatlós Éva üzente 13 éve

Kedves Miklós!Bioptron lámpa függő vagyok,4 éve használom a közepes méretű készüléket naponta kétszer,de ,van,amikor többször is.Csakis a legjobbakat tudom elmondani a készülék gyógyító hatásáról,de személyes tapasztalatom az,hogy a pajzsmirigybetegségek esetében sajnos nem sokat ér.Annyira nem,hogy és már túl is estem a pajzsmirigyműtéten,és hormonpótlásra szorulok.Mindenféle más nyavalyámra viszont áldásos hatása van.
Üdvözlettel