Jeneiné Terike üzente 9 éve

http://pajzsmirigybetegek.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1176382

Egyesületi link. Értékeld az oldalt. köszönöm.

Válasz

Jeneiné Terike üzente 9 éve

Erzsikének , az egyesület honlapját ajánlom mert itt minden alul- túl és göbös pajzsmirigyről olvashatsz.www.mindszent.hu oldalon a civil szervezetek címszó alatt a Pajzsmirigy betegek Cs. M. Egyesületére klikkelj és ott vagy. Terike.

Válasz

alina pop üzente 9 éve

Nagyon jo er tisztito a GRANAT ALMA.

Válasz

Jeneiné Terike üzente 10 éve

Erzsike! A nyitó oldalon lejjebb megtalálod a fokhagyma tinktúra leírását. Et ajánlom próbáld ki.Igazi értisztító kúra.A Fórum oldalon a régi bejegyzések között is olvashatsz a túlműködő pajzsmirigyről.Most a rendszer akadozik, ezután még egyszer ezt is közzé teszem. Javulást kívánok minden közösségi tagnak.

Válasz

papay erzsebet üzente 10 éve

kedves Terike! köszönöm válaszod! Szeretném ha a pajzsmirigy túlműködésről is olvashatnék, mert csak az alulműködésről találtam cikkeket. Ha gyógyszeres kezelés után újból túlműködik milyen természetes gyógymódokról tudtok? És műtét vagy izotóp? Milyen tapasztalatotok van? Előre is köszönök minden választ!

Válasz

Jeneiné Terike üzente 10 éve

Én találtam e cikket, de úgy értelmezem és hallottam is róla, nyolc nap után megismétled és azután szünet.És ezt kétszer egy évben. Ha valaki kipróbálta és jó, jelezzen vissza. Citrom és foghagyma csak jó lehet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Igen ! Fiatal asszonyka koromban - óh ,volt,hogy én csacsika éhgyomorral ráadásul ! - mert szerettem mindig is a fokhagymát , egy hirizdet elrágcsáltam főzés közben.....volt,hogy épp kijött a férjem a konyhába amikor...Figyeljetek ! Még épp,hogy el kezdtem rágcsálni még szinte végig se jutott a tápcsatornánk amikor - !! - látványosan valami " kihúzta 2 belőlem az ÉLETET......vállaim is szinte húztak lefelé ,úgy elgyengöltem és épp ekkor ért ki drága úram a konyhába ,épp e pillanatot látta és nagyon megijedt : "Mi történik veled??Rosszul vagy,Anyaa???"........- én meg : " csakk...csaaakkk szerettemmem volna egy ízt megenni,ooollyyaannn finom........nem tudom mi történniikk..."......

Válasz

papay erzsebet üzente 10 éve

Kedves Terike! Nem értem, azt írod,hogy 8nap után megismételhető a kúra, de abban az évben már nem lehet többször. De azt is írod, hogy tanvasszal, és ősszel szoktátok alkalmazni. akkor most hányszor lehet egy évben? A citromot is főzni kell, vagy csak a fokhagymát? kb. meddig főzzük? Köszönettel Rezes Zoltánné

Válasz

Jeneiné Terike üzente 11 éve

http://antalvali.com/a_csodas_fokhagyma.
Ha bemásolod a linket sok érdekes más és más variációt találsz a fokhagymáról.Ezt a cikket az internetről hoztam ide. Terike a vezető.

Válasz

Hoffbauer Anna üzente 11 éve

Egészségesnek tűnik,de vannak kérdőjelek Bennem.Ha megfőzöm,mi történik a benne lévő hatóanyagokkal? A fokhagyma hatására leeshet a vérnyomás.Egyébként elismerem,egészséges és természetes forrásunk,fogyasztom is,de miért kell megfőzni,mért ennyit? Lehet hogy 2-személyre? Oké minden,köszönöm a tanácsot,de kicsit bővebben kifejtenéd,hálás lennék,érdekel...legyél kedves,kicsit bővebben...Üdvözlettel:Hoffbauer Anna.

Válasz

Hidvégi Gábor üzente 11 éve

Én csak azt nem értem , "8 nap szünet után is újat lehet készíteni, akkor abban évben már nem lehet, többször megismételni." Mit jelent mikor az egy liter elfogyott utána megint készítünk új adagot , és egymásután végül is kettő litert fogyasztunk el és ezt megismételhetjük még abban az évben????
Üdvözlettel: Hidvégi Gábor Érd

Válasz